Reseptit
alle 30 min
4

Tomaattinen tonnikalapasta

Värikäs ja tomaattinen tonnikalapasta on herkkuruokaa. Arkena maistuvat helpot ja maukkaat ruoat.

Ainekset

Lisää kauppalistalle
1 sipuli
150 g herkkusieniä
1 rkl oliiviöljyä
2-3 tl Välimeren yrttisekoitusta
2-3 rkl chilikastiketta
400 g tomaattimurskaa
300 g tonnikalaa
200 g täysjyväspagettia tai vehnänalkiopastaa tai tummaa kierrepastaa
12 basilikanlehteä
4 rkl voimakasta juustoraastetta valmiin tonnikalapastan päälle

Valmistusohje

1. Kuori ja hienonna sipuli, puhdista ja pilko sienet.
2. Kuullota sipuli öljyssä, lisää herkkusienet ja haihduta hiukan.
3. Lisää tomaattimurska, mausteet ja tonnikala ja hauduta 15 minuuttia.
4. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan ja kaada vesi pois.
5. Sekoita pasta kastikkeeseen ja koristele yrteillä ja juustoraasteella.

Lisää pastaohjeita löydät täältä

Maistuisiko lohi-, kana- tai sitruunapasta? Pasta on arjen parasta pikaruokaa – katso 6 nopeaa ohjetta

Anna.fi: Sara Parikan tonnikalapasta

Avainsanat

Sesongit ja teemat: Ruokavalio: Ateriatyyppi: Raaka-aineet:

Keskustelu

Kommentoi juttua: Tomaattinen tonnikalapasta

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X