Tonnikalapastavuoka
Reseptit
30-60 min
6
Kiitos

Tonnikalapastavuoka

Tonnikalapastavuoka on arkiruokaa parhaimmillaan. Broccolini tuo variä ja makua kermalla höystettyyn tomaattiseen tonnikalapastaan.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Tonnikalapastavuoka

500 g Conchiglie-pastaa eli simpukan muotoista pastaa
1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
1 rkl oliiviöljyä
2 tlk (à 150/200 g) tonnikalaa öljyssä, MSC-sertifioitu
400 g tomaattimurskaa
1/2 tl suolaa
1 laakerinlehti
1/2 tl sokeria
1/2 tl mustapippuria myllystä
1 1/2 dl ruokakermaa
200 g broccolinia tai parskaalin nuppuja
2 dl juustoraastetta (parmesaani, cheddar tai mozzarella)

Keskustelu

Kommentoi juttua: Tonnikalapastavuoka

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X