![](https://kotiliesi.fi/awpo/img/reseptit/190626-vartaat.jpg?s=c21f1a30ba4ba6026cee663d5d0bd780&fit=crop)
Tuliset makkaravartaat
Tuliset makkaravartaat maistuvat kesällä. Parhaat ja maukkaimmat makkaravartaat kootaan espanjalaisesta chorizosta, tutusta ja kotoisesta grillimakkarasta ja balkamakkarasta. Makkarapalojen väliin voi lisätä myös kasviksia, kuten paprikaa, kesäkurpitsaa tai maissintähkäpaloja.
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 8 annosta
Ainekset
Tuliset makkaravartaat:
- 400 g chorizomakkaraa
- 400 g perusgrillimakkaraa
- 400 g grillibalkania
Valmistusohje
Tuliset makkaravartaat valmistuvat näin helposti:
1. Nosta makkarat huoneenlämpöön noin tunti ennen kypsentämistä.
2. Aseta makkarat vuorotellen varrastikkuihin ja grillaa vartaisiin maukas ja tuoksuva pinta.
Vinkki! Laadukkaita raakamakkaroita grillatessa täytyy huomioida riittävän pitkä grillausaika.
Katso myös: Grillatut makkara-kasvisnyytit
Kommentoi
Kommentoi juttua: Tuliset makkaravartaat