Välimeren kalkkunaleikkeet
Välimeren kalkkunaleikkeet ovat kevyttä ja helppoa kesäruokaa. Leikkeet maustetaan kuivamausteseoksella, jossa maistuu rosmariini, oregano ja timjami.
- Valmistusaika
- yli 60 min
- Annosmäärä
- 6 annosta
- Gluteeniton
- Kevyt
- Laktoositon
- Maidoton
Ainekset
- 6 kpl kalkkunan ohutleikettä
- 2 rkl öljyä
Rub eli kuivamarinadi
- 1 rkl korianterinsiemeniä
- 2 tl sitruunankuorta
- 2 tl rosmariinia
- 1 ½ tl valkosipulijauhetta
- 1 tl timjamia
- 1 tl oreganoa
- 1 tl mustapippuria
- 1 tl suolaa
Valmistusohje
Mittaa kaikki rub-ainekset mortteliin ja hienonna.
Sivele kalkkunanlihat molemmin puolin ensin öljyllä ja hiero pintaan sitten rubi. Anna mausta viileässä tunnin, pari. Ota liha huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen grillaamista.
Grillaa kalkkunan ohutleikkeitä molemmin puolin 2-3 minuuttia.
Tarjoile valkosipulipapujen kanssa.
Kommentoi
Kommentoi juttua: Välimeren kalkkunaleikkeet