Vegaanin mustikkaleivokset
Vegaaniystävää on mukava hemmotella kotimaisista mustikoista valmistetuilla raakakakun tapaan valmistetuilla leivoksilla, joita leipoessa ei tarvitse hikoilla kuuman uunin ääressä.
- Valmistusaika
- yli 60 min
- Annosmäärä
- 10 annosta
- Gluteeniton
- Laktoositon
- Maidoton
- Munaton
- Vegaaninen
Ainekset
Vegaanisen mustikkaleivoksen pohja:
- 150 g liotettuja ruskeita manteleita
- 2 dl kookoshiutaleita
- ½ dl kookosöljyä
- 2 rkl vaahterasiirappia
Mustikkatäyte:
- 1 dl kookosöljyä
- 300 g liotettuja cashewpähkinöitä
- 4 dl tuoreita mustikoita
- 4 rkl vaahterasiirappia
- ¼ tl vaniljajauhetta
Koristeluun:
- syötäviä kukkia
Valmistusohje
- kevään juhlat
- leivonnaiset
- makeat leivonnaiset
- mustikka
- raakakakut
- vegaaninen ruokavalio
- vegaaniset leivonnaiset
- Äitienpäivä
- Kotimaiset marjat
- Lakkiaiset ja valmistujaiset
- Ristiäiset ja nimiäiset
- Marjat
- Gluteeniton
- Laktoositon
- Maidoton
- Munaton
- Vegaaninen
- Leivokset
- Makeat leivonnaiset
- Suomalainen ruoka
Kommentoi
Kommentoi juttua: Vegaanin mustikkaleivokset