Vegaaninen skagenröra
Vegaaninen skagenröra tehdään katkarapujen sijaan savutofusta. Perinteisen skagenröran tapaan myös tämä vegaaninen versio on ihanaa makean saaristolaisleivän kanssa.
Ainekset
Lisää kauppalistalle
Vegaaninen skagenröra
300 g
savutofua (esim. Jalo)
200 g
kaurakeviä tai kaura-fraichea (kaurasta tehtyä kermaviilin tapaista)
1 dl
vegaanista majoneesia (itse tehtyä tai valmista)
4 rkl
hienonnettua tilliä
1
sitruunan raastettu kuori
1
sitruunan puristettu mehu
1 tl
suolaa
1/4 tl
valkopippuria myllystä
1/4 tl
sokeria
2 rkl
merilevähiutaleita
Tarjolle
10
saaristolaisleipäviipaletta
Keskustelu
Kommentoi juttua: Vegaaninen skagenröra