Reseptit
Kiitos

Vesimelonimalja

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Ei ainesosia

Valmistusohje

Vesimelonimalja

  1. Leikkaa vesimelonista ”kansi” pois. Koverra suurempi osa maljaksi.
  2. Paloittele hedelmäliha pieniksi kuutioiksi, poista siemenet.
  3. Lisää maljaan marjamehua tai siideriä ja tölkillinen ananaspaloja liemineen tai tuoreita mansikoita. Tarjoa kylmänä.
  • Voit pitää etukäteen juoman kylmänä kannussa ja kuoren viileässä.

Keskustelu

Yksinkertainen on resepti, kun ainesosalistallakaan ei ole edes sitä vesimelonia.
Puhumattakaan marjamehusta tai siideristä.
Kuvaa olisin kaivannut siitä valmiista maljasta, en vesimeloninpalasta ja lasillisesta juomaa.
Reseptissä on muutenkin vedetty mutkat suoriksi niin, etten ihan hahmota, mitä tapahtuu niille koverretuille vesimeloninpalasille, reseptissä ei mainita pilkkomisen jälkeen niistä enää mitään – syödäänkö sellaisenaan omana välipalanaan vai lisätäänkö sinne maljaan?
Reseptissä mainitaan ananakset ja mansikat, mutta ei mitään itse vesimelonista.
Tätä reseptiä saisi muokata käyttäjäystävällisempään suuntaan.

Kommentoi juttua: Vesimelonimalja

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X