Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Alkoholiton raparperibooli

Alkoholiton raparperibooli sopii keäjuhlein janon sammuttajaksi. Isoon kannuun raparperimehusta sekoitettu booli on kätevä juoma rennoissa kesäjuhlissa, joissa vieraita on useampi.

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
10  annosta

Ainekset

Alkoholiton raparperibooli

  • 5 dl pakastettuja mansikoita
  • 2 ½ dl raparperimehua
  • 2 ½ dl mansikkamehua
  • 1 ½ l mansikan tai sitruunanmakuista kivennäisvettä
  • 1 limetti

Lasiin

  • tuoreita mansikoita
  • mintunoksa

Valmistusohje

1. Sekoita ainekset ja tarjoa raparperibooli kylmänä hellejuomana.

Vinkki: Pakastetut marjat korvaavat jääpalat. Loppukesän raparpereista voi tehdä myös höyrymehua yhdessä omenoiden kanssa.

Katso myös: Pinkki raparperimargarita ja kesäjuhlien muut raikkaat aperitiivit

Anna.fi/ruoka: Raparperimojito


Kommentoi

Kommentoi juttua: Alkoholiton raparperibooli

Sinun täytyy kommentoidaksesi.