Vohvelihampurilaiset
Kyseessä ei varsinaisesti ole vohveli, vaan pekonilla tai kinkulla ja vahvalla juustolla täytetty, vohveliraudan välissä hauskannälköiseksi kypsennetty lämmin leipä.
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 4 annosta
Ainekset
- 4 hampurilaissämpylä
- 8 viipaetta käristettyä pekonia tai kinkkua
- ½ dl majoneesia
- 1 tl karkeaa dijoninsinappia
- 1 rkl makeaa chilikastiketta
- 8 viipaletta vahvanmakuista, pitkäänkypsytettyä juustoa
Valmistusohje
- Paista pekoni rapeaksi pannulla omassa rasvassaan, Voit kypsentää sen myös mikrossa kahden talouspaperiarkin välissä. Aikaa siihen menee noin 3-4 minuuttia mikroaaltouunin tehosta riippuen.
- Sekoita keskenään majoneesi, sinappi ja chilikastike.
- Halkaise hampurilaissämpylät ja voitele sämpylöiden toinen puoli majoneesiseoksella. Pane kaksi viipaletta Appenzelleriä majoneesin päälle, juuston päälle käristetty pekoni tai kinkkuviipaleet ja niiden päälle jälleen juustoviipaleet.
- Kypsennä leivät vohveliraudalla, niin saat pintaan hauskan vohvelikuvion.
- Nauti heti.
Kommentoi
Kommentoi juttua: Vohvelihampurilaiset