yrttikuorrutettuaseitiä ja pesto-riisisalaattia
Reseptit
30-60 min
4
Kiitos

Yrttikuorrutettua seitiä ja pesto-riisisalaattia

Pakasteseitin uusi maku syntyy parmesaanijuustosta ja tuoreista yrteistä. Lisänä maistuu pestolla maustettu ruokaisa riisisalaatti.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Yrttikuorrutettu seiti:

1 pkt ( 4 x 100 g) seitiä annospaloina
½ sitruunan mehu
ripaus suolaa ja rouhittua mustapippuria
4 rkl kuivia, vaalean leivän muruja
4 rkl parmesaaniraastetta
2 rkl hienonnettuja yrttejä, esimerkiksi persiljaa tai timjamia
2 rkl oliiviöljyä
Mainos

Pesto-riisisalaatti:

3 dl kypsää riisiä
3 rkl pestokastiketta
1 rs (200 g) kirsikkatomaatteja
½ kurkku
1 ruukku villirucolaa

Keskustelu

Kommentoi juttua: Yrttikuorrutettua seitiä ja pesto-riisisalaattia

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X