Reseptit
4
Kiitos

Seesami-juustopaneroitua seitiä

Paksteseitikö muka tylsää ja mautonta? Höpsis! Seesami-juustopanerointi takaa maun ja mehevyyden. Muusia kaveriksi ja kyllä kelpaa!

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Seesami-juustopaneroitua seitiä:

1 pkt (4 x 100 g) seitiä annospaloina
¾ dl vehnäjauhoja
ripaus suolaa
1 kananmuna
4 rkl seesaminsiemeniä
1 ½ tl korianterinsiemeniä
3 rkl parmesaanijuustoraastetta

Paistamiseen

voita

Valmistusohje

1. Anna seitipalojen ensin puoliksi sulaa. Sekoita yhdellä lautasella jauhot ja suola, riko toisessa kanamunat ja sekoita kolmannessa seesaminsiemenet, murskatut korianterinsiemenet sekä parmesaaniraaste.

2. Kääntele seitipalat ensin suolalla maustetuissa jauhoissa, sitten kananmunassa ja lopuksi siemenjuustoseoksessa.

3. Paista seiti kohtalaisella lämmöllä pannulla voissa 3-4 minuuttia per puoli. Tarjoile seiti esimerkiksi pinaatilla ja parmesaanilla maustetun perunamuusin kera.

Kurkkaa myös vinkit pakastekalan valmistukseen: Pakastekala muuntuu moneksi – katso nämä vinkit ja teet helposti maukasta kalaruokaa!

Avainsanat

Sesongit ja teemat:

Raaka-aineet:

Ruokavalio:

Reseptien avainsanat:

Ateriatyypit:

Keskustelu

Kommentoi juttua: Seesami-juustopaneroitua seitiä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X