Reseptit
30-60 min
4

Kalapuikot pakasteseitistä

Kalapuikot pakasteseitistä tarjoillaan fish and chipsien tapaan uuniperunoiden ja mausteisen ketsupin kanssa.

Ainekset

Lisää kauppalistalle
400 g pakasteseitiä
suolaa
valkopippuria

Leivitykseen

2 dl vehnäjauhoja
suolaa
valkopippuria
1 kananmuna
3 dl japanilaisia Panko-korppujauhoja tai korppujauhoja
1 dl seesaminsiemeniä
suolaa ja valkopippuria
paistamiseen rasvaa

Valmistusohje

1. Sulata kalaa jääkaapissa noin 10 tuntia.

2. Leikkaa kala paksuiksi viipaleiksi ja mausta.

3. Mausta vehnäjauhot lautasella, riko kanamunan rakenne toisella lautasella ja mausta korppujauhot kolmannella. Pyöritä kalapuikot ensin vehnäjauhoissa, sitten kananmunassa ja lopuksi korppujauhoissa. Paista kalapuikkoihin rasvassa pannulla pintaväri.

4. Nosta kalapuikot uunivuokaan ja jatkokypsennä uunissa 200 asteessa noin 20 minuuttia. Tarjoile kalapuikot timjamiperunoiden ja inkivääriketsupin kanssa.

Lisää reseptejä:
Seesami-juustopaneroitua seitiä
Yrttikuorrutettua seitiä ja pesto-riisisalaattia
Ruoka.fi: Kuskuskourrutetut kalapuikot

Keskustelu

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.