Pitakolmiot
Ainekset
- 1 pkt valmiita pitaleipä
- 100 g sulatettua voita
- seesaminsiemeniä
- sormisuolaa
Valmistusohje
Pitakolmiot syntyvät valmiista pitaleivistä, jotka maustetaan seesaminsiemenillä ja paahdetaan rapeiksi. Pitakolmiot ovat maukkaita naposteltavia sellaisenaan tai vaikka hummuksen kera.
1. Halkaise pitaleipä ja leikkaa puoliskot kolmioiksi. Sivele kolmiot sulatetulla voilla, sirota pinnalle seesaminsiemeniä ja sormisuolaa.
2. Paahda leipiä 225-asteisessa uunissa muutama minuutti, kunnes pitakolmiot saavat hieman väriä.
3. Pitakolmiot sopivat dipattaviksi, sellaisinaan syötäviksi tai Fatoush-salaatissa käytettävksi.
Kommentoi
Kommentoi juttua: Pitakolmiot