Reseptit

Kätevän emännän vorschmack

Valmistusaika
yli 60 min
Annosmäärä
6  annosta

Ainekset

  • 400 g lampaan jauhelihaa
  • 100 g jauhettua porsaanlihaa
  • 4 valkosipulinkynttä
  • 1-3 kpl (100 g) sipulia
  • öljyä
  • 125 g anjovista
  • 2 rkl tomaattipyreetä
  • 1 dl kermaa ja smetanaa
  • valkopippuria

Lisäksi:

  • uuniperunoita tai blinejä
  • smetanaa
  • suolakurkkukuutioita
  • etikkapunajuurikuutiota

Valmistusohje

Kätevän emännän vorschmack

1. Silppua sipulit ja valkosipuli, kuullota öljyssä. Paahda jauhelihaseos pannussa. Mittaa ainekset tehosekoittajaan ja pyöräytä. Hauduta 150-asteisessa uunissa vesihauteessa foliolla peitetyssä vuossa tai annosvuoissa noin 2 tuntia. Voit hauduttaa seosta myös kattilassa liedellä 2 tuntia.

2. Tarjoa joko smetananokareen kanssa tai smetanan kanssa soseutettuna seoksena uuniperunan tai blinin päällä. Tarjoa lisäksi etikkasäilykkeitä.


Kommentoi

Kommentoi juttua: Kätevän emännän vorschmack

Sinun täytyy kommentoidaksesi.