Reseptit

Makeat kurkkuviipaleet

Ainekset

  • 2 kg pieniä avomaankurkkuja
  • muutama mustaherukan lehti
  • 1 nippu tilliä
  • 1 valkosipuli

Liemi

  • 1.5 l vettä
  • 500 g (6 dl) sokeria
  • 2 rkl suolaa
  • 1 rkl valkopippureita
  • 1 rkl sinapinsiemeniä
  • peukalonpään kokoinen pala inkivääriä
  • 4 palaa muskottikukkaa
  • 5 dl väkiviinaetikkaa

Valmistusohje

Makeat kurkkuviipaleet

1. Liota pestyjä kurkkuja vedessä yön yli.

2. Leikkaa kurkut veneenmallisiksi suikaleiksi.

3. Lado kurkut pystyasentoon pestyihin lasitölkkeihin limittäin mustaherukanlehtien, tillin ja valkosipulinkynsien kanssa.

Ohjeella valmistat noin 2 kg kurkkuja.


Kommentoi

Kommentoi juttua: Makeat kurkkuviipaleet

Onerva

Valmistusohje puuttuu

Uura Kotilieden toimituksesta

Hei Onerva!
Katsotko ohjetta mobiililaitteella? ”Ainekset”-otsikon vieressä lukee ”Ohje”. Kun napsautat siitä, saat ohjevälilehden auki.

Sinun täytyy kommentoidaksesi.