Makeat kurkkuviipaleet
- Gluteeniton
- Kasvis
- Laktoositon
- Maidoton
- Munaton
- Vegaaninen
Ainekset
- 2 kg pieniä avomaankurkkuja
- muutama mustaherukan lehti
- 1 nippu tilliä
- 1 valkosipuli
Liemi
- 1.5 l vettä
- 500 g (6 dl) sokeria
- 2 rkl suolaa
- 1 rkl valkopippureita
- 1 rkl sinapinsiemeniä
- peukalonpään kokoinen pala inkivääriä
- 4 palaa muskottikukkaa
- 5 dl väkiviinaetikkaa
Valmistusohje
1. Liota pestyjä kurkkuja vedessä yön yli.
2. Leikkaa kurkut veneenmallisiksi suikaleiksi.
3. Lado kurkut pystyasentoon pestyihin lasitölkkeihin limittäin mustaherukanlehtien, tillin ja valkosipulinkynsien kanssa.
Ohjeella valmistat noin 2 kg kurkkuja.
Kommentoi
Kommentoi juttua: Makeat kurkkuviipaleet
Valmistusohje puuttuu
Hei Onerva!
Katsotko ohjetta mobiililaitteella? ”Ainekset”-otsikon vieressä lukee ”Ohje”. Kun napsautat siitä, saat ohjevälilehden auki.