Paahdettu porsaanniska (Pierna de puerco adobada)
- Valmistusaika
- yli 60 min
- Annosmäärä
- 6 annosta
- Gluteeniton
- Laktoositon
- Maidoton
- Munaton
Ainekset
- noin 2 kg porsaanniskaa
- 2 tl suolaa
Marinadi
- 2 chiliä
- 2 tl juustokuminaa
- 2 tl kanelia tai kanelitanko
- 1.5 tl chilijauhetta ja paprikaa
- 3 rkl hunajaa
- 1 dl valkoviiniä
- puolen sitruunan mehu
- 2 valkosipulinkynttä
- ¼ sipuli
Valmistusohje
1. Viiltele suolattu liha ja sido se langalla. Sekoita marinadi tahnaksi. Marinoi lihaa 3 tuntia.
2. Kypsennä foliolla peitettynä 125 asteessa noin 2 1⁄2 tuntia. Paahda porsaanniskaa vielä ilman foliota puolisen tuntia 200 asteessa.
Kommentoi
Kommentoi juttua: Paahdettu porsaanniska (Pierna de puerco adobada)