Reseptit

Paahdettu porsaanniska (Pierna de puerco adobada)

Valmistusaika
yli 60 min
Annosmäärä
6  annosta

Ainekset

  • noin 2 kg porsaanniskaa
  • 2 tl suolaa

Marinadi

  • 2 chiliä
  • 2 tl juustokuminaa
  • 2 tl kanelia tai kanelitanko
  • 1.5 tl chilijauhetta ja paprikaa
  • 3 rkl hunajaa
  • 1 dl valkoviiniä
  • puolen sitruunan mehu
  • 2 valkosipulinkynttä
  • ¼ sipuli

Valmistusohje

Paahdettu porsaanniska (Pierna de puerco adobada)

1. Viiltele suolattu liha ja sido se langalla. Sekoita marinadi tahnaksi. Marinoi lihaa 3 tuntia.

2. Kypsennä foliolla peitettynä 125 asteessa noin 2 1⁄2 tuntia. Paahda porsaanniskaa vielä ilman foliota puolisen tuntia 200 asteessa.


Kommentoi

Kommentoi juttua: Paahdettu porsaanniska (Pierna de puerco adobada)

Sinun täytyy kommentoidaksesi.