Reseptit

Pekonisconesit

Ainekset

  • 150 g pekonia
  • 250 g survottua, kypsää perunaa tai perunasosetta
  • 5.5 dl vehnäjauhoja
  • 4 tl leivinjauhetta
  • 2 tl oreganoa
  • 1 tl suolaa
  • 1 dl parmesaaniraastetta
  • 100 g voita tai leivontamargariinia
  • 4 rkl maitoa

Valmistusohje

Pekonisconesit

 

  1. Saksi pekoni suikaleiksi. Paahda pekonisuikaleet kuumassa pannussa rapeiksi. Anna jäähtyä.
  2. Sekoita kuivat ainekset kulhossa. Lisää joukkoon perunasurvos, pekoni, pehmeä rasva sekä maito. Sekoita ainekset tasaiseksi taikinaksi. Jaa taikina 12 palaksi. Pyörittele palat pallosiksi ja pane ne muffinipellille tai paperivuokiin. Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia. Tarjoa heti.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Pekonisconesit

Sinun täytyy kommentoidaksesi.