Savustetut porsaankyljet (ribsit)
- Valmistusaika
- yli 60 min
- Annosmäärä
- 4 annosta
Ainekset
- 2 kpl porsaan kylkeä
- 1 rkl ruokosokeria
- 1 rkl suolaa
- 1 rkl paprikajauhetta
- 1 rkl ancho-chilijauhetta
- 0.5 rkl mustapippuria
Valmistusohje
Sekoita mausteet keskenään ja hiero lihapalojen pintaan. Anna maustua vähintään 3 h, mielellään yön yli.
Aseta lihat foliovuokaan, jonka pohjalle kaadetaan noin 2 dl vettä. Laita vuoan päälle vielä folio ja laita uuniin 110 asteeseen, anna muhia noin 2-3 tuntia.
Ota lihat uunista ja savusta savustimessa kolme tuntia.
Tarjoa lämpimänä juuresten tai perunoiden kera.
Kommentoi
Kommentoi juttua: Savustetut porsaankyljet (ribsit)