Cafè au lait
Café au lait on ranskalainen versio lattesta. Ranskalaiset nauttivat aamukahvinsa murokuppia muistuttavasta maitokahvikupista. Maitokahvin pohjana on vahva tummapaahtoisesta suodatinkahvista valmistettu juoma, joka laimennetaan lämmitetyllä maidolla.
- Gluteeniton
Ainekset
Café au lait:
- 1.5 dl Parisien-kahvia (Paulig)
- 1.5 dl maitoa
Valmistusohje
(1 osa kahvia, 1 osa kuumaa maitoa)
- Keitä tummapaahtoinen kahvi (esim. Parisien) tavallisen kahvin tapaan kahvinkeittimellä. Annostele yhtä kuppia kohden kaksi mitallista Parisien kahvia.
- Kuumenna maito lämpimäksi.
- Kaada posliinikulhoon, esimerkiksi pieneen keittokulhoon, yhtä paljon kahvia ja lämmintä maitoa.
Kommentoi
Kommentoi juttua: Cafè au lait