Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Cafè au lait

Café au lait on ranskalainen versio lattesta. Ranskalaiset nauttivat aamukahvinsa murokuppia muistuttavasta maitokahvikupista. Maitokahvin pohjana on vahva tummapaahtoisesta suodatinkahvista valmistettu juoma, joka laimennetaan lämmitetyllä maidolla.

Ainekset

Café au lait:

  • 1.5 dl Parisien-kahvia (Paulig)
  • 1.5 dl maitoa

Valmistusohje

cafè au lait, maitokahvi

(1 osa kahvia, 1 osa kuumaa maitoa)

  1. Keitä tummapaahtoinen kahvi (esim. Parisien)  tavallisen kahvin tapaan kahvinkeittimellä. Annostele yhtä kuppia kohden kaksi mitallista Parisien kahvia.
  2. Kuumenna maito lämpimäksi.
  3. Kaada posliinikulhoon, esimerkiksi pieneen keittokulhoon, yhtä paljon kahvia ja lämmintä maitoa.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Cafè au lait

Sinun täytyy kommentoidaksesi.