Reseptit

Vadelmat valkoviinissä

Ainekset

  • 500 g pakastevadelmia
  • 1 dl sokeria
  • 3-4 dl kuivaa valkoviiniä (tai sitruunan mehua ja vettä)

Valmistusohje

Vadelmat valkoviinissä
  1. Kiehauta viini tai vesi ja sokeri. Mausta liemi sitruunamehulla.
  2. Valitse pakastevadelmista kauneimmat ja laita ne takaisin pakastimeen. Kumoa loput vadelmat jäisinä jäähtyvään liemeen. Anna maustua muutaman tunnin ajan.
  3. Laita jälkiruoka tarjolle lasimaljaan. Lisää jäiset, kauniit vadelmat päälle. Ne sulavat nopeasti raikkaan viileiksi. Koristele tuoreen mintun tai sitruunamelissan lehdillä.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Vadelmat valkoviinissä

Sinun täytyy kommentoidaksesi.