Hyvinvointi

Näin teet hyvän meikkipohjan – katso kuvat!

Hyvä meikkipohja on kauniin ja siistinä pysyvän meikin perusta. Oikea poskipunasävy oikeassa kohdassa kasvoja nostaa ilmettä ihmeesti. Asiantuntijamme antaa vinkit, joilla onnistut!

1. Pohjustus

Poskipunan levitys oikeaoppisesti

Oikean meikkivoidesävyn valinta on tärkeää. Kokeile sitä aina kasvoille, ei ranteelle eikä muuallekaan. Pyyhkäise paria sävyä poskelle ja tutki tarkkaan, mikä niistä häviää ihoosi. Se on oikea sävy. Levitä meikkivoide alkaen kasvojen keskiosasta. Käytä voidetta vähän, vain sen verran, että saat luonnollisen tuloksen.

2. Oikea sävy

Poskipunan levitys oikeaoppisesti

Poskipuna on kasvojen pikakaunistaja. Oikea sävy on sama, joka poskillesi ilmestyy punastumisen tai lenkin jälkeen. Poskipunaduo on hyvä idea: hennompaa sävyä ensin alle ja sitten kirkkaampaa päälle, jotta koko väritys ei katoa ennen kuin ehdit ulos ovesta.

3. Oikea paikka

Poskipuna kannattaa levittää joustavalla pehmeällä siveltimellä. Jos olet nuori, kokeile hyvin häivytettyä palloa keskellä poskea. Meille muille hyvä siveltimen suunta on silmän iriksen kohdalta viistosti ylös kohti ohimoa. Häivytä hyvin, jotta et näytä sairaalta.

Poskipunan levitys oikeaoppisesti

Tämä meikkipohja syntyi Dr Hauschkan tuotteilla:

Dr Hauschkan meikkisarja uudistui kokonaan tänä keväänä sarjan 50-vuotisjuhlan kunniaksi. Hoitaviin rohdoskasveihin perustuvan ihonhoitosarjan uusi meikkivoide ei sisällä synteettisiä tuoksuja eikä värejä. Sen pehmeä koostumus levittyy iholle kevyenä.

Meikkipohjan tuotteet
Dr Hauschka -meikkivoide, sävy 01, 34,90e, Ecotools -poskipunasivellin 9,90e ja Dr Hauschka Blush Duo, Soft Apricot, 28,90e.

Juttu on julkaistu Kotiliedessä 10/2017.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Näin teet hyvän meikkipohjan – katso kuvat!

Sinun täytyy kommentoidaksesi.