Banaani-suklaafudge
Banaani-suklaafudge, tuo kermaisen pehmeä herkku, jossa maistuvat suklaan ja banaanin täydellinen liitto. Tee itselle ja lahjaksi!
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 24 annosta
Ainekset
Banaani-suklaafudge
- 100 g banaanivaahtokarkkeja
- 1 prk (397 g) kondensoitua maitoa
- 200 g maitosuklaata
Valmistusohje
Banaani-suklaafudge valmistuu helposti näin:Banaani-suklaafudge
1. Saksi vaahtokarkit pieniksipaloiksi. Nosta kattilaan kondensoitu maito ja saksitut vaahtokarkit. Keitä aineksia noin 5-8 minuuttia, kunnes ne ovat täysin sulaneet tasaiseksi massaksi.
2. Nosta kattila syrjään ja lisää joukkoon paloiteltu maitosuklaa. Sekoita, kunnes suklaa on sulanut.
3. Kaada sulanut seos leivinpaperilla vuoratulle pienelle uunipellille, joka on kooltaan noin 13 x 20 cm. Anna jäähtyä viileässä. Paloittele banaani-suklaafudge annospaloiksi.
Vinkki: Fudge-ohje haltuun – katso vaihekuvat ja tee itse englantilaisten rakastamat kermakarkit
Lue myös Anna.fi: Näin tehdään key lime -fudge
Kommentoi
Kommentoi juttua: Banaani-suklaafudge