Helppo hedelmäjälkiruoka
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 4 annosta
- Kasvis
Ainekset
- 100 g valkosuklaata
- 250 g maitorahkaa
- 2-3 rkl ruokosokerisiirappia
Keksiseos
- 6 digestive-keksiä
- 3 rkl kookoshiutaleita
Hedelmäseos
- 1 prk (227/140 g) ananasmurskaa
- 2 passionhedelmää
Valmistusohje
Helppo hedelmäjälkiruoka syntyy tuossa tuokiossa kekseistä, rahkasta, valkosuklaasta ja tropiikin hedelmistä. Kivoihin kertakäyttöastioihin pakattuna jälkiruokaherkun voi ottaa mukaan piknikillekin.
1. Sulata valkosuklaa varoen mikrossa. Sekoita huoneenlämpöisen rahkan joukkoon siirappi ja sulatettu valkosuklaa ja sekoita tasaiseksi massaksi. Lämmitä seosta hetkisen mikrossa puolella teholla, jotta seos on pehmeän notkeaa.
2. Murskaa keksit ja sekoita keksimurska ja kookoshiutaleet keskenään. Halkaise passionhedelmät ja kaavi sisukset mehun kanssa ananasmurskan joukkoon.
3. Nostele tarjoilumaljoihin kerroksittain keksiseosta, valkosuklaa-rahkaseosta ja hedelmäseosta. Peitä maljat kelmulla ja nosta hetkeksi viileään ennen tarjoilua.
Kommentoi
Kommentoi juttua: Helppo hedelmäjälkiruoka