Mansikkainen juhlabooli
Tämä juhlabooli on mansikan makua tulvillaan. Se tehdään mansikkalikööristä, mansikkaviinistä ja miedonnettaan sopivaksi mansikanmakuisella kivennäisvedellä. Jos haluat alkoholittoman mansikkaisen boolin, sekoita se mansikka-, omena- tai raparperimehusta, mansikka-tai sitruunalimusta ja mansikanmakuisesta kivennäisvedestä.
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 10 annosta
- Gluteeniton
- Maidoton
- Vegaaninen
Ainekset
Mansikkainen juhlabooli:
- 1-2 l mansikoita
- 5 dl mansikkalikööriä
- 2 pulloa mansikkaviiniä, mansikanmakuista kuohuviiniä tai mansikkasiideriä
- (1 l mansikanmakuista kivennäisvettä)
- jääpaloja
Valmistusohje
Mansikkainen juhlabooli tehdään näin:
1. Laita boolin ainekset viilenemään jo tarjoilua edeltävänä iltana.
2. Sekoita ainekset booli-maljaan ja tarjoa juoma kylmänä. Jos pakastimessa on viimevuotisia mansikoita, käytä ne pois. Jäiset marjat korvaavat jääpalat.
Katso myös: Ammattilaisen vinkit: Näin teet kesän raikkaimman boolin!
Muista myös alkoholiton vaihtoehto: Paras alkoholiton booli – ota talteen baarimestarin ohje!
Lue myös Anna.fi: Parhaat boolit – 9 helppoa ja raikasta boolia kesän juhliin
Kommentoi
Kommentoi juttua: Mansikkainen juhlabooli