Marinoitu naudanfilee
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 6 annosta
- Gluteeniton
- Maidoton
Ainekset
- 500 g marmoroitunutta naudan ulkofileetä
marinadi:
- 0.5 dl öljyä
- 1 rkl soijakastiketta
- 2 tl rouhittua mustapippuria
- tuoreita rosmariinin tai timjamin oksia
- 4-6 valkosipulinkynttä
Valmistusohje
- marinointiaika yön yli
- Ruskista fileen pinta. Kypsennä 15-20 minuuttia 200-asteisessa uunissa. Anna hetken jäähtyä. Kaada päälle marinadi ja anna maustua jääkaapissa yön yli. Kääntele lihapalaa pari kertaa maustumisen aikana. Tarjoa kylmänä erittäin ohuiksi viipaleiksi leikattuna esim. pähkinäisen papunuudelin kanssa.
Kommentoi
Kommentoi juttua: Marinoitu naudanfilee