New York Cheesecake
- Valmistusaika
- yli 60 min
- Annosmäärä
- 12 annosta
- Kasvis
Ainekset
pohja:
- 4 dl Digestive-keksimuruja
- 1 rkl sokeria
- 100 g voisulaa
täyte:
- 800 g Philadelphia-juustoa
- 2.5 dl sokeria
- 2 rkl maissitärkkelystä (Maizena)
- 2 tl vaniljasokeria
- 5 munaa
- 2 tl sitruunamehua
pinnalle:
- 3 rkl sokeria
- 2 tl vaniljasokeria
- 4 dl kermaviiliä
päälle:
- 500 g mansikoita
- 2 rkl sokeria
- 2 rkl appelsiinimehua tai Comstock More Fruit Blueberry Pie Filling or Topping (Stockmann)
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 175 asteeseen. Sekoita keksit, sokeri ja voisula tehosekoittimessa. Suojaa irtopohjaisen, halkaisijaltaan 24-senttisen vuoan pohja leivinpaperilla ja painele keksiseos vuoan pohjalle. Laita vuoka jääkaappiin noin 15 minuutiksi.
2. Sekoita tuorejuusto, sokeri, maissitärkkelys ja vaniljasokeri monitoimikoneessa tasaiseksi massaksi. Lisää munat ja sitruunamehu. Kaada seos vuokaan ja paista 175-asteisessa uunissa noin tunti. Anna kakun jäähtyä.
3. Sekoita päällyksen ainekset ja levitä seos kakun pinnalle. Paista vielä 15 minuuttia ja anna jäähtyä. Pane kakku jääkaappiin ainakin neljäksi tunniksi.
4. Tarjoa kakun kanssa tehosekoittimessa pyöräytettyä marjakastiketta tai -täytettä.
Kommentoi
Kommentoi juttua: New York Cheesecake