Itämaisittain marinoidut herkkusienet
- Gluteeniton
- Kasvis
- Laktoositon
- Maidoton
- Munaton
- Vegaaninen
Ainekset
- 500 g tummia ja vaaleita herkkusieniä
Kastike
- 2 tl sitruunaruohotahnaa
- 2 tl inkivääritahnaa
- 1 rkl tryffeli- tai sitruunaöljyä
- 3 rkl oliiviöljyä
- 2 rkl limetti- tai sitruunamehua
mustapippuria ja merisuolaa myllystä
- nippu kevätsipulia
- kourallinen korianteria
- 500 g salaattisekoitusta
Valmistusohje
Itämaisittain marinoidut herkkusienet maistuvat vaikka salaatin kera tai leivän täytteenä.
1. Puhdista sienet ja leikkaa ne viipaleiksi. Sekoita kastikkeen ainekset. Lisää kastike sienten joukkoon ja anna maustua tunnin verran.
2. Kaada salaattisekoitus tarjoiluvadille tai -kulhoon. Tee keskelle syvennys ja kaada marinoidut herkkusienet syvennykseen.
Kommentoi
Kommentoi juttua: Itämaisittain marinoidut herkkusienet