Kasvissosekeitto

  • Valmistusaika:
    30-60 min
  • Ateriatyyppi: Keitot
  • Erikoisruokavaliot: Kasvis
Kasvissosekeitto

Ainesosat

Määrä Aines
12-13 dlvettä
5perunaa
2sipulia
4porkkanaa
1mukulaselleri
2palsternakkaa
3-4tomaattia
1 tlyrttisuolaa (esim. Herbamarea)
 runsaasti persiljaa lipstikkaa, kirveliä tai basilikaa
 (päälle: kermaviiliä, persiljaa)

Lisätietoja:

Valmistusohje

1. Pese kasvikset ja kuori ne. Pilko porkkana hienoksi ja muut kasvikset lohkoiksi.

2. Keitä kasvikset kypsiksi, talvella 30-40 minuuttia ja syksyllä noin 15-20 minuuttia. Anna hautua vähän aikaa. Soseuta keitto tehosekoittimessa, siivilän läpi tai ”muussinuijalla”.

3. Kuumenna keitto uudelleen, mausta ja lisää maun mukaan kämmenpohjassa murskattuja yrttimausteita. Lisää tarvittaessa vettä. Tarjoa kuumana kylmän kermaviilinokareen ja hienonnetun persiljan koristamana.

Katso lisää kasvissosekeittojen reseptejä täältä.

Toimitus Reseptin lisännyt:
Toimitus

Rekisteröidy ja voit lisätä omia reseptejäsi

  • Tykätty: 16 kertaa
  • Katsottu: 36912 kertaa

Katso myös nämä

Katsomyös 64

Viestit 2

12.1.2010 klo.17:38
Madilta

Madilta

Minun kasvissose keitto on 2 henkilölle: 3 perunaa,jotaka siivutetaan ja laitetaan pieneen määrään vettä kiehumaan , johon on lisätty ½ kasvisliemikuutio. annetaan kiehua n. 10 min lisätään pakaste keittovihanneksi n. 100 g ja keittojuureksia samoin n. 100 g
keitetään kypsiksi ja vettä sen verran että juuri peittyvät, maustetaan aromisuolalla n. 1 tl ja ripaus suolaa jos kaipaa. Vatkataan sekaisin soseeksi ja lisätään n. 30-40g yrtti tai huohosipuli tuorejuusto ja hämmennetää, on valmista nautittavaksi.

Vastaa
20.1.2011 klo.19:16
ILONNA

ILONNA

Paras ja nopein selluliitttihoito - kylmä suihku ! Ja halpa !

Vastaa

Kirjoita oma viesti tai aloita uusi keskustelu