Reseptit

Leipäpiirakka

Valmistusaika
30-60 min
Annosmäärä
6  annosta

Ainekset

  • 7-8 viipaletta Ruispalaleipää
  • noin 500 g lohta
  • suolaa
  • valkopippuria
  • 4 rkl pestoa
  • 400 g jättikatkaravunpyrstöjä
  • 2 rkl öljyä
  • 2 valkosipulinkynttä
  • rouhittua mustapippuria

Valmistusohje

Leipäpiirakka

Leipäpiirakka kootaan reilunkokoisista paloista ja puhtaista mauista. Ruokaisaan piirakkaan tulee lohta, ruisleipää ja jättikatkarapuja.

1. Lado ruisleipäpaloja voidellun piirakkavuoan pohjalle. Asettele reunoille puolikkaita viipaleita. Voitele palat pestolla.

2. Aseta kevyesti suolattuja ja pippuroituja lohiviipaleita leipäpaloille. Voitele lohipalat pestolla.

3. Peitä pinta jättikatkaravuilla ja voitele ne puristetuilla valkosipulinkynsillä ja mustapippurilla maustetulla öljyllä. Kypsennä leipäpiirakkaa 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia.


Kommentoi

Kommentoi juttua: Leipäpiirakka

Sinun täytyy kommentoidaksesi.