Letut

  • Valmistusaika:
    30-60 min
  • Ateriatyyppi: Aamiainen, väli- tai iltapala
  • Erikoisruokavaliot: Sokeriton, Kasvis
Letut

Ainesosat

Määrä Aines
2kananmunaa
5 dlmaitoa
2,5 dlvehnäjauhoja (osaksi ohra- tai hiivaleipäjauhoja)
0,5 dlöljyä
0,5 tlsuolaa

Lisätietoja:

Valmistusohje

  1. Vatkaa kananmunien rakenne rikki, lisää puolet maidosta ja sekoita joukkoon jauhot ja suola. Lisää loput maidosta ja öljy. Anna lettutaikinan turvota tunnin verran ennen paistamista.
  2. Paista letut kuumalla pannulla molemmin puolin. Tarjoa suolaisina lettuina esimerkiksi kiehautettujen nokkosten, sienimuhennoksen tai savukalan ja tillin täyttäminä. Lisänä maistuu tomaattisalaatti tai muurinpohjapannulla ohuina viipaleina paahtuneet kukkakaali- ja porkkanaviipaleet.
  • Myös lettutaikinaan voit lisätä hienoksi hakattua, keitettyä nokkosta.
Toimitus Reseptin lisännyt:
Toimitus

Rekisteröidy ja voit lisätä omia reseptejäsi

  • Tykätty: 2 kertaa
  • Katsottu: 11308 kertaa

Katso myös nämä

Katsomyös 63

Viestit 2

4.3.2011 klo.21:5
Frida123

Frida123

Olipas hyvä resepti. Tuli ihanan suolaisia, hyvä kotrasti makealle hillolle!

Vastaa
24.3.2012 klo.16:21
hgt

hgt

hyvä resepti

Vastaa

Kirjoita oma viesti tai aloita uusi keskustelu