Punaviinisipulit
- Valmistusaika
- yli 60 min
- Annosmäärä
- 6 annosta
- Gluteeniton
- Kasvis
- Maidoton
- Vegaaninen
Ainekset
- 200 g hillosipuleita
marinadi:
- 1.5 dl punaviiniä
- 3 neilikkaa
- 1 kanelitanko
- 2 laakerinlehteä
- 10 maustepippuria
- 1.5 rkl sokeria
- ¼ tl suolaa
Valmistusohje
- Valuta hillosipulit liemestä ja nostele sipulit takaisin lasipurkkiin.
- Mittaa marinadin ainekset kattilaan ja kiehauta. Keitä pari minuuttia, kunnes sokeri on sulanut liemeen. Kaada marinadi hillosipuleiden päälle. Anna maustua kylmässä vähintään vuorokauden.
- Sipulit säilyvät viileässä pari viikkoa. IDEA! Pakkaa sipulit kauniiseen lasipurkkiin ja vie syötäväksi joululahjaksi.
Kommentoi
Kommentoi juttua: Punaviinisipulit