Lämpimän kesän herkkuhetkellä maistuu viileä herukka-aperolhilee tai jäähilejuoma.
Gluteeniton
Laktoositon
Maidoton
Munaton
Vegaaninen
Ainekset
500 g
tuoreita puna-tai valkoherukoita
1 ½ dl
sokeria
1 dl
appelsiinimehua
½ dl
Aperol-katkeroa
Valmistusohje
1. Nosta kaikki ainekset monitoimikoneeseen ja aja tasaiseksi. Valuta seos yksinkertaisen harson tai tiheän siivilän läpi.
2. Valuta seos kannelliseen astiaan ja nosta pakkaseen. Kun seos on puoliksi jäätynyt, sekoita sitä haarukalla niin, että jääkiteet sekoittuvat liemeen. Toista tämä useita kertoja, kunnes seos on tasaisesti jäätynyt ja rakenteeltaan sohjoista.
3. Raaputa seos haarukalla hileiseksi, ja nosta tarjoilulaseihin. Tarjoa heti.
Kommentoi
Kommentoi juttua: Herukka-aperol-jäähilejuoma