Kaurasuurimopuuro
Hissukseen haudutettu kaurasuurimopuuro on hitaiden viikonloppuaamujen luksusherkku. Puuron keittäminen vie aikansa, mutta on sen arvoista!
- Valmistusaika
- yli 60 min
- Annosmäärä
- 4 annosta
- Munaton
Ainekset
Kaurasuurimopuuro:
- 2 rkl voita
- 2 dl kaurasuurimoita
- 2 dl vettä
- 8 dl maitoa tai kasvijuomaa
- 1 tl suolaa
Valmistusohje
1. Sulata voi kattilassa, lisää kaurasuurimot ja kääntele hetki. Lisää vesi ja anna kiehua muutama minuutti niin, että vesi imeytyy suurimoihin.
2. Lisää maito ja keitä kaurapuuroa miedolla lämmöllä noin tunnin verran välillä sekoittaen.
3. Mausta puuro suolalla ja tarjoa mieleisiesi lisukkeiden kanssa.
Katso myös: Paahdettu kaurapuuro – rakastu uudelleen puuroon: ”Parasta kaurapuuroa mitä olen koskaan syönyt!”
Kommentoi
Kommentoi juttua: Kaurasuurimopuuro
Eipä löytynyt ohjetta miten se luksuspuuro valmistuu näistä aineista, tavallisen osaan keittää, mutta miten siitä saa luksusta
Eipä löytynyt ohjetta miten se luksuspuuro valmistuu näistä aineista, tavallisen osaan keittää, mutta miten siitä saa luksusta
On vähän hankalasti ilmaistu, kun lukee että juttu jatkuu mainoksen jälkeen. Mut ohje löytyy näköjään painamalla ”ohje” -sivu auki aineslistan vierestä.
Saisikohan näihin teidän ohjeisiin vastaisuudessa aina tiedot myös haudutuspadalle aina kun ohje siihen sopii❓🤔