Karviaispaistos
Karviaispaistos on jälkiruoka, joka valmistuu helposti uunissa. Raikkaat karviaismarjat, rapea murupinta ja viileä vaniljajäätelö tekevät makutriosta täydellisen.
- Valmistusaika
- 30-60 min
- Annosmäärä
- 6 annosta
- Kasvis
- Munaton
Ainekset
Karviaispaistos
- 5 dl punaisia karviaisia
- 2 dl ruokosokeria 1 rkl kardemummaa
Pinnalle
- 100 g voita
- 2 ½ dl korppujauhoja tai keksimuruja
- 1 dl sokeria
Valmistusohje
1. Perkaa karviaiset uunivuokaan. Kaada päälle ruokosokeri ja kardemumma. Kypsennä 200-asteisessa uunissa puolisen tuntia.
2. Nypi voi, sokeri ja korppujauhot muruiseksi seokseksi ja ripottele seos vuokaan. Kypsennä vielä noin 20 minuuttia. Tarjoa karviaispaistos jäätelön kera jälkiruokana.
Kommentoi
Kommentoi juttua: Karviaispaistos