Venäläinen punajuurisalaatti
Tämä punajuurisalaatti tehdään slaavilaiseen tyyliin. Aromikkaat omenat, sitruunanmehu ja korianteri tekevät punajuurisalaatista raikkaan. Pähkinät tuovat salaattiin mukavaa purutuntumaa ja ruokaisuutta.
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 7 annosta
- Gluteeniton
- Kasvis
- Maidoton
- Vegaaninen
Ainekset
Venäläinen punajuurisalaatti:
- 3 kuorineen keitettyä punajuurta
- 1 hapan omena, kuten Granny Smith
- 1 rkl sitruunamehua
- 3 rkl rouhittuja suolapähkinöitä
- 2 rkl hienonnettua mietoa säilykepepperonia
- 2 rkl hienonnettua korianteria
- ripaus suolaa ja rouhittua mustapippuria
Valmistusohje
1. Kuori ja raasta jäähtyneet punajuuret. Kuori ja raasta omena ja sekoita punajuuriraasteeseen.
2. Sekoita joukkoon sitruunamehu, rouhitut suolapähkinät, hienonnetut pepperonit ja korianteri. Mausta salaatti suolalla ja rouhitulla mustapippurilla.
3. Anna salaatin maustua viileässä hetki tarjoilua.
Katso myös: Venäläinen stroganoff
Kommentoi
Kommentoi juttua: Venäläinen punajuurisalaatti
punajuuresta lähtee maku keittämällä, voishan sen raastaa raakana