Poro-suppilopiiraat
- Valmistusaika
- 30-60 min
- Annosmäärä
- 12 annosta
Ainekset
- 100 g voita tai margariinia
- 1 dl parmesaaniraastetta
- 3 dl vehnähiivaleipäjauhoja
- 0.5 dl vettä
täyte:
- 150 g suppilovahveroita
- 2 kevätsipulia
- 1 rkl rasvaa
- 250 g Koskenlaskija-savuporosulatejuustoa
- (50 g savuporoa)
- 1 kananmuna
- 0.5 dl juustoraastetta
- timjamia
Valmistusohje
1. Nypi rasva, juustoraaste ja jauhot muruiseksi seokseksi. Lisää vesi ja anna taikinan levähtää jääkaapissa kymmenisen minuuttia.
2. Silppua sienet ja sipulit. Kuullota ne kevyesti rasvassa. Lisää joukkoon kuutioiksi leikattu juusto ja kuumenna, kunnes juusto sulaa. Lisää muna, juustoraaste ja timjami.
3. Painele taikina pieniin piirasvuokiin. Lusikoi täyte taikinakuppeihin ja paista 200-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.
Kommentoi
Kommentoi juttua: Poro-suppilopiiraat