Sillihakkelus
Sillihakkelus saa herkullisen maun kananmunasta, smetanasta ja ruohosipulista. Nauti sillihakkelus tumman leivän tai perunoiden kanssa.
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 6 annosta
Ainekset
Sillihakkelus
- 2 kpl kovaksi keitettyä kananmunaa
- 2 kpl matjessillifileetä
- 1 dl rouhittua hapankorppua
- 1 dl smetanaa
- 1-2 rkl sitruunamehua
- 1 tl ruohosipulia
Valmistusohje
Sillihakkelus valmistuu helposti näin:
- Keitä, kuori ja silppua kananmunat. Valuta sillifi leet ja saksi ne silpuksi. Jauha korput. Sekoita sitruunamehu smetanaan.
- Sekoita korppurouhe sillisilpun kanssa. Kaada päälle smetana. Korista kananmunahakkeluksella ja silputulla ruohosipulilla.
Vinkki: Tarjoa sillihakkelus esimeriksi tumman leivän tai keitettyjen varhaisperunoiden kanssa.
Lue myös Anna.fi: Näin teet herkullisen sillivoileivän
Kommentoi
Kommentoi juttua: Sillihakkelus