Pekan raakunapossu
- Gluteeniton
Ainekset
- 500-600 g porsaan sisäfileetä
- valkopippuria
- ½ tl suolaa
- 1 dl viskiä
- 1 dl Dijon-sinappia
- 4 raakunan oksaa
kastikkeeseen:
- 2 dl ruoka- tai soijakermaa
- 1 rkl kaprismarjoja
Valmistusohje
- Aseta porsaanfilee leivinpaperin ja folion päälle. Ripota pintaan pippuria ja suolaa.
- Yhdistä viski ja sinappi. Sivele filee liemellä ja kiedo rakuunanoksiin.
- Kääri filee paperiin ja folioon. Kypsennä pakettia tunti 225-asteisessa uunissa. Kesämökillä voit kypsentää possupaketin myös grillissä käännellen.
- Raota paketin reunaa ja valuta paistoliemi lirutellen kattilaan. Lisää liemeen ruoka- tai soijakerma ja 1 rkl kaprismarjoja. Keitä kastike sakeaksi.
- Viipaloi possu parin sentin paloiksi vinottain ja tarjoa tuoreen rakuunan ja kermaisen kastikkeen kanssa.
Kommentoi
Kommentoi juttua: Pekan raakunapossu