Taatelikääröt
Taatelikääröt eli pekoniin käärityt uunissa tai grillissä kuumennetut taatelit maistuvat viinilasillisen tai glögin kanssa.
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 4 annosta
- Gluteeniton
- Maidoton
Ainekset
Taatelikääröt
- 500-600 g tuoreita taateleita
- 150 g pekoniviipaleita
Valmistusohje
Taatelikääröt eli pekoniin käärityt taatelit valmistuvat näin:
- Leikkaa pekonisuikaleiksi.
- Kiepauta pekonisuikale taatelin ympärille.
- Kuumenna taatelikääröt joko grillissä tai 225-asteisessa uunissa.
- Nauti pekoniin käärityt taatelit punaviinin tai glögin kanssa.
Lue myös Anna.fi: Suupalat pekonista – näin teet pekoni-katkarapuvartaat
Kommentoi
Kommentoi juttua: Taatelikääröt