Lohiyllätys
Ainekset
- 200 g graavilohiviipaleita
- 250 g graavisiikaa
- 100 g kevyttuorejuustoa, ruohosipulilla maustettua
- 1 rkl silputtua tilliä tai ruohosipulia
- 4 hapankorppua
koristeeksi:
- tilliä
Valmistusohje
- Vuoraa pieni, pyöreäpohjainen astia muovikelmulla. Asettele paperinohuita lohiviipaleita astian pohjalle ja reunoille.
- Leikkaa siika ohuiksi viipaleiksi ja silppua tai pyöräytä teholeikkurissa karkeaksi massaksi. Mausta seos tuorejuustolla ja tillillä tai ruohosipulilla. Täytä lohiviipaleilla vuorattu astia siikaseoksella.
- Murskaa hapankorput ja ripota murut siikamassan päälle, Peitä astiat muovikelmulla ja anna vetäytyä jääkaapissa seuraavaan päivään.
- Tarjoa salaatin ja mädin kanssa alkupalana.
Kommentoi
Kommentoi juttua: Lohiyllätys