Muhkeat pestoleivät
- Kasvis
Ainekset
- 500 g valmiita voitaikinalevyjä
rucolapesto:
- 5 dl rucolasalaattia tai basilikaa
- 1-2 valkosipulinkynttä
- 1 dl jauhettua mantelia
- 1 dl parmesaania
- mustapippuria myllystä
- 2 dl oliiviöljyä
pinnalle:
- kirsikkatomaatteja
- 150 g juustoraastetta
Valmistusohje
- 1. Anna voitaikinalevyjen sulaa. Mittaa pestoainekset tehosekoittajaan ja pyöräytä tahnaksi.
- 2. Levitä tahna voitaikinalevyille. Halkaise kirsikkatomaatit ja asettele tomaatin puolikkaita taikinalevyille. Peitä pinta juustoraasteella ja kypsennä leipäsiä 225-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.
Kommentoi
Kommentoi juttua: Muhkeat pestoleivät