Kasvispiiraat
- Kasvis
Ainekset
pohjataikina
- 100 g voita
- 1 dl parmesaaniraastetta
- 2.5 dl vehnä- tai hiivaleipäjauhoja
- 0.5 dl vettä
Täyte
- 150 g pehmeää vuohenjuustoa tai sinihomejuustomuruja
- 5 dl kasviksia (esim. kieheutettua parsaa, kukka- tai parsakaalia, paahdettua paprikaa tai kirsikkatomaattia)
- paistettuja sieniä
Valmistusohje
- Nypi rasva ja jauhot muruiseksi seokseksi. Lisää juusto ja vesi. Sekoita taikina ja painele muffinivuokaan piirakkapohjiksi. Pane jokaiselle teelusikallinen vuohenjuustoa.
- Kiehauta, valuta ja jäähdytä parsa ja kaali. Paahda halkaistuja, siemenettömiä tomaatteja ja paprikoita hetki 225-asteisessa uunissa, laske lämpötila 100 asteeseen ja kuivata puolisen tuntia. Lado kasvikset piirakkapohjille. Paista silputut sienet rasvassa ja lisää loppu vuohenjuusto pannulle.
- Lusikoi sieniseos vuokiin ja paista 200-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.
Kommentoi
Kommentoi juttua: Kasvispiiraat