Peruna-artisokkavuoka
- Valmistusaika
- 30-60 min
- Annosmäärä
- 4 annosta
Ainekset
- 8 kpl keitettyä yleisperunaa
- 400 g säilöttyjä latvaartisokkia
- 150 g tuorejuustoa
- tai pehmeää vuohenjuustoa
- 1 dl sinihomejuustomuruja
- 1 dl parmesaania
- rouhittua mustapippuria
- ripaus suolaa
- 150 g pekonisuikaleita
Valmistusohje
- Viipaloi perunat ja lado ne voideltuun uunivuokaan. Valuta artisokat liemestään ja pistele ne perunaviipaleiden lomaan.
- Sekoita juustot keskenään, mausta ja levitä seos vuokaan. Saksi pinnalle pekonisuikaleita. Kypsennä 200-asteisessa uunissa puolisen tuntia.
- Pakastetuista perunatuotteista saat nopeasti valmiin ruoan. Peruna-sipuliseos on hyvä uuniruokien perusaines. Juustoilla ja sipuleilla maustetut perunasekoitukset sopivat lisäkkeeksi tai ateriaksi.
Kommentoi
Kommentoi juttua: Peruna-artisokkavuoka