Kermaviilikastike
Kermaviilikastike maistuu erinomaisesti kalan kanssa. Makunsa se saa sinappirelissistä ja ruoho- tai kevätsipulista.
- Gluteeniton
- Kasvis
- Kevyt
Ainekset
- 2 dl kermaviiliä
- 2 rkl sinappirelissiä
- ruohosipulia
- tai kevätsipulinvarsia
Valmistusohje
Hienonna ruohosipuli tai kevätsipulin varret ja sekoita kaikki ainekset keskenään. Kermaviilikastike saa parhaan maun maustuttuaan pari tuntia ennen ruokailua.
Vinkki: Relissin sijaan voit silputa kermaviilin joukkoon maustekurkkua ja lisätä tarpeen mukaan suolaa, pippuria, sitruunamehua ja ripauksen sokeria. Kastikkeen maustamiseen sopii hyvin myös raastettu piparjuuri. Tarjoa kalan kastikkeena.
Kokeile myös näitä kastikkeita: Tilliaioli Helppo limettihollandaise Chimichurri Jogurtti-seesamikastike
Kommentoi
Kommentoi juttua: Kermaviilikastike