Vegaaninen kasvispiirakka
Vegaaninen kasvispiirakka on saanut inspiraationsa ranskalaisesta kasvispadasta eli ratatouillesta. Tomaatin, kesäkurpitsan ja munakoison makukombo on täydellinen.
- Valmistusaika
- yli 60 min
- Annosmäärä
- 10 annosta
- Kasvis
- Laktoositon
- Maidoton
- Munaton
- Vegaaninen
Ainekset
Vegaaninen kasvispiirakka, pohja:
- 2 ½ dl vehnäjauhoja
- 1 dl grahamjauhoja
- ½ tl leivinjauhetta
- ½ tl suolaa
- 50 g vegaanista margariinia
- ½ dl oliiviöljyä
- 2 rkl kylmää vettä
Vegaaninen kasvispiirakka, täyte
- 3 punasipulia
- 3 valkosipulinkynttä
- 2 suippopaprikaa
- 4 rkl oliiviöljyä
- 2 rkl tomaattipyreetä
- 1 rkl punaviinietikkaa
- 2 dl vettä
- ½ kasvisliemikuutio
- 1 tl Herbes de provence -yrttimaustetta
Pinnalle
- 4 tomaattia
- 1 kesäkurpitsa
- 1 munakoiso
- ½ tl suolaa
- 1 rkl oliiviöljyä
Persillade
- 2 valkosipulinkynttä
- 1 ruukku persiljaa
- 2 rkl oliiviöljyä
- ½ tl suolaa
Kommentoi
Kommentoi juttua: Vegaaninen kasvispiirakka