Takka luo viihtyisyyttä

Poimimme neljä uutta takkaa omakotitaloon, kerrostaloon ja mökille.

Nammi

Tulikiven vuolukivisydämisen Valkia Nammi -tulisijan verhoiluksi voi valita keraamisen, täysin saumattoman täyskivilaatan. Täyskivilaatoista on saatavana kahdeksan eri sävyä: kiiltävä valkoinen, valkoinen, sinkinharmaa, grafiitinharmaa, suklaanruskea, kiiltävä musta, musta ja lattekahvin beige. Takasta on saatavana myös hybridivaihtoehto, jolloin siinä voi polttaa sekä puita että pellettejä. Vuolukivisydäntä ympäröivä massa luovuttaa varaamaansa lämpöä jopa 36 tunnin ajan. Huonetila lämpenee tasaisesti, eikä takan pinta kuumene polttavaksi. Hinnat alkaen 7 590 e, Tulikivi.

Contura_556G

Conturan kolmilasinen 556G Style -kiertoilmatakka sopii moderniin sisustustyyliin. Kiertoilmatakoissa viileää huoneilmaa imetään alakautta takkaan, jossa se lämpiää ja nousee ylöspäin. Lämmintä ilmaa virtaa huoneeseen takan päällä olevan säleikön kautta jo muutaman minuutin kuluttua. Kevytrakenteinen takka on mahdollista asentaa myös hormilliseen kerrostaloasuntoon. Kiiltäväpintaista, nokeentumatonta lasia oleva luukku antaa takalle keveän ilmeen. Hinta alkaen 2 290 e, Contura.

Rais_Visio

Rais Visio 1 -takkasydän lämmittää isonkin alan nopeasti 20-asteiseksi. Takan hissiluukullinen lasi voidaan nostaa ylös, jolloin takkaa voi käyttää avotakkana. Tiedustelut Roltrade.

Pisla_Hohto

Pisla Hohto -kamiina sopii omakotitaloihin ja mökkeihin. Teräskuorisen, kiertoilmalämmitteisen kamiinan kansi on valurautaa ja päällä on valurautainen keittolevy, jolla lämmittää tarvittaessa ruoan ja teeveden. Värivaihtoehtoina musta, valkoinen ja punainen, hinta noin 499 e, mm. K-Rauta, RautaNet ja Starkki. Lisätietoja Pisla.

Avainsanat

Keskustelu

Kommentoi juttua: Takka luo viihtyisyyttä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X