Ihmiset

Anna: Kiireinen Pipsa Hurmerinta näkee lastaan lähinnä aamuisin: ”En suostu tuntemaan syyllisyyttä siitä, että minulla on ura”

Pipsa Hurmerinta alkoi tehdä nelikymppisenä uraa keittiömestarina. Vaikka taustalla tukee puoliso, erillä oleminen lapsesta on raskasta, kertoo Anna-lehti.

Vuosia freelancerina, mallina ja juontajana työskennellyt Pipsa Hurmerinta, 41, aloitti vakituisen päivätyön vasta yli nelikymppisenä Sikke’s-ravintolan keittiömestarina. Työ keittiön johdossa on hetkittäin kiireistä.

Lue myös: Pipsa Hurmerinta näyttää, miten valmistat uppomunan helposti paistinpannulla – katso video!

”Keittiömestarina aloitan työt yleensä puoliltapäivin ja tulen kotiin myöhään illalla tai yöllä”, Pipsa Hurmerinta kertoo Anna-lehden haastattelussa.

Kuluneen vuoden aikana yhteinen aika perheen kanssa on jäänyt vähemmälle. Pipsalla ja muusikkopuolisolla Markus Nordenstrengillä on eskaria käyvä poika.

”Ravintola-alan työajat ovat sellaiset, että olen ehtinyt olla poikani kanssa arkisin lähinnä aamuisin. Aistin hänestä ikävää, ja erillään oleminen on rankkaa minullekin”, Pipsa kertoo.

”Haluan kuitenkin näyttää hänelle esimerkilläni, että mahdollisuuksiin pitää tarttua. Se voi vaatia uhrauksia mutta antaa myös paljon. En suostu tuntemaan syyllisyyttä siitä, että minulla on ura.”

Puoliso, joka tukee

Perheen tuki on Pipsalle kaikki kaikessa.

”Puolisoni kannustaa minua ja ymmärtää työtäni. Hän uskoo minuun silloinkin, kun olen itse sitä mieltä, että voimani ovat lopussa ja olen saanut tarpeekseni”, Pipsa kertoo Annassa.

”Sellaista kumppanuuden pitää olla. Minäkin tuen häntä kaikessa, mitä hän haluaa tehdä.”

Pipsalla on kokemusta toisenlaisestakin.

”Nuorempana minulla oli parisuhteita, joissa kunnianhimoni nähtiin uhkana ja asiana, joka on toiselta pois. Sanonkin kaikille, että jos puolisosi ei ole se ihminen, joka eniten tukee, nostaa ylös ja työntää eteenpäin, niin liuskaan sellainen puoliso. On surullista, jos unelmat jäävät toteuttamatta siksi, että kumppani ei niitä hyväksy.”

Lue myös: Vanhempien ero jätti jälkensä tv-kokki Pipsa Hurmerintaan

Pipsa Hurmerinta ei kaipaa avioliittoa

Pariskunnalla tulee syksyllä täyteen kymmenen yhteistä vuotta. Jossain vaiheessa Pipsa haaveili naimisiinmenosta.

”Mtta sitten aloin ajatella, ettei avioituminen muuttaisi suhteessamme mitään. Näin on hyvä”, hän toteaa Annassa.

”Minun näkökulmastani sitoutuminen on vahvempaa, kun ovi on aina auki. Valitsemme toisemme joka päivä. Tällainen ratkaisu sopii meille.”

Lue myös Annan juttu: Pipsa Hurmerinta näkee nyt mallivuotensa uudella tavalla: ”Ulkonäön tuomaa valtaa ei käsitä, ennen kuin sitä ei enää ole”

Kommentoi

Kommentoi juttua: Anna: Kiireinen Pipsa Hurmerinta näkee lastaan lähinnä aamuisin: ”En suostu tuntemaan syyllisyyttä siitä, että minulla on ura”

Julkisuuden häpeä

Ura ei tarkoita sitä että lapsi pitää jättää oman onnensa nojaan. Ehkä ihan kaikista asioista ei tarvitse juttuja tehdä.

Sinun täytyy kommentoidaksesi.