Ihmiset

Anna: Anna Puu oli pitkään aivan varma, ettei halua enempää kuin yhden lapsen – sitten vauvahaave yllätti

Anna Puu ajatteli pitkään, että hänen esikoisensa jäisi hänen ainoaksi lapsekseen. Laulaja kertoo Annassa, miten mieli muuttui.

”Olin pitkään täysin varma, etten halua lisää lapsia”, Anna Puu, 40, kertoo tuoreessa Annan jutussa.

Eräänä iltana toukokuun lopulla 2020 Anna tuli kuitenkin toisiin aatoksiin. Hän esitti ehdotuksen puolisolleen Jukka Immoselle, jolla ei ollut mitään ideaa vastaan. Poika syntyi vuoden kuluttua.

”En muista erityisesti pohdiskelleeni lapsiasiaa, se tuli ihan puskista. Saattaa kuulostaa huuhaalta, mutta ehkä alitajuisesti tiedostin, että tämä uusi ihminen halusi maailmaan. Hänelle piti vain antaa tilaisuus”, Anna kertoo Anna-lehdelle.

Annalla on 12-vuotias tytär edellisestä liitostaan. Koska Anna oli tottunut itsenäiseen elämään, vauva-arjen aloittaminen pelotti.

”Olin iloinnut tuolloin 9-vuotiaan esikoistyttäreni edistysaskelista, sillä samalla sain takaisin omaa itsenäisyyttäni. Nyt näin painajaisia vaipparallista ja kurahousuista.”

Anna Puu rakastui työkaveriinsa

Anna ja tuottajana työskentelevä Jukka tekivät pitkään yhdessä töitä, ennen kuin heistä tuli pari. He ihastuivat toisiinsa keväällä 2015, kun he matkustivat yhdessä Yhdysvaltoihin työstämään Annan neljättä albumia. Suomeen palattuaan he viettivät paljon aikaa kaksisteen studiossa.

”Levyn valmistuttua tajusin, ettemme enää näekään joka päivä. Jommankumman täytyisi nostaa elefantti pöydälle. No, lopulta minä nostin”, Anna kuvailee parin rakkaustarinaa Annassa.

Annan mielestä on ihanaa, kun kumppani ymmärtää esiintyvän taiteilijan elämää. Pari arvostaa ja kunnioittaa toisiaan, ja Annasta tuntuu, että Jukka tukee häntä sataprosenttisesti.

”Ei tämä suhde silti kitkaton ole, otamme välillä tulisesti yhteen. Mutta se on turvallista. Ei tarvitse pelätä, että riidan päätteeksi toinen lähtee.”

Vuoden alussa puolitoistavuotias poika aloitti päiväkodin ja vanhemmat ryhtyivät työstämään seuraavaa albumia. Koska Annalla ja Jukalla on sama työ, heillä on myös samat työajat ja työasioista voi tarvittaessa jutella kotonakin. Jukka tekee työtään suurella intohimolla, Anna kertoo.

”Toki tiukat aikataulut vaativat veronsa perhe-elämässä. En silti epäillyt hetkeäkään, ettei Jukasta tulisi hyvä isä”, Anna sanoo Annan jutussa.

Lue myös Annan juttu: Anna Puu oli varannut häitään varten viinitilan Italiasta, mutta paikka vaihtui omaan olohuoneeseen: ”Oli pakko päästää irti siitä unelmasta”

Kommentoi

Kommentoi juttua: Anna: Anna Puu oli pitkään aivan varma, ettei halua enempää kuin yhden lapsen – sitten vauvahaave yllätti

Sinun täytyy kommentoidaksesi.