Ihmiset

Eronnut Saimi Hoyer Annassa: ”Ei tulisi pieneen mieleenikään mennä Tinderiin!”

Yrittäjä Saimi Hoyer erosi vajaa vuosi sitten. Anna-lehti, kertoo että vaikein aika on takana, ja Saimi viihtyy arjessaan kiireisenä yksinhuoltajana ja sinkkuna.

Saimi Hoyer, 44, erosi tammikuussa liikemies Thomas Hoyerista 11 avioliittovuoden jälkeen. Heillä on kaksi poikaa, Kaspar, 12, ja Hektor, 10.

Yhteishuoltajuudesta huolimatta Saimilla on kädet täynnä arjen pyörittämisessä, sillä hän on lähivanhempi. Hän pitää huolen esimerkiksi poikien virallisista asioista.

Saimi luonnehtii Annassa itseään herkäksi ja rakastavaksi äidiksi, joka halailee poikiaan paljon.

”Olen myös tiukka, mutta se johtuu siitä, että haluan poikien pärjäävän elämässä”, Saimi sanoo Annan jutussa.

Anna kertoo, että poikien asioiden lisäksi Saimia pitävät kiireisenä työt. Hän tekee puhujakeikkoja, jotka vievät häntä pitkienkin ajomatkojen päähän eri puolelle Suomea. Myös vuonna 2016 uudelleen avattu ja saneerattu Hotelli Punkaharju vaatii paljon aikaa.

”Välillä koen riittämättömyyttä perheen ja hotellin pyörittämisessä. Nämä ovat ne kuuluisat ruuhkavuodet. Olen niin kylpyläloman tarpeessa”, Saimi sanoo jutussa.

Lue myös: Ero tuli? – Nämä asiat yllättävät liiton päättymisen jälkeen

Saimi Hoyer jättää deittisovellukset suosiolla muille

Yksinhuoltaja, yrittäjä ja eronnut 44-vuotias nainen. Näin Saimia voisi luonnehtia tässä elämänvaiheessa. Erosta on pian vuosi. Viime kesänä Ilta-Sanomissa hän kertoi, että ero tuntuu pieneltä kuolemalta ja epäonnistumiselta.

Saimi sanoo nyt Annassa, että pikemmin se on surullista, koska perhe hajoaa. Ero oli kuitenkin oikea ratkaisu.

Eron jälkeen ystävät ovat olleet kaikki kaikessa. Heiltä Saimi on saanut tukea, ja nyt, vaikean vuoden jälkeen, hän on alkanut saada takaisin omaa vahvuuttaan.

”Olen alkanut taas luottaa itseeni. Olen oivaltanut, että hei, minähän olen ihan hyvä tyyppi. Jotkut ystävätkin sanovat, että vanha Saimi on tullut takaisin”, Saimi sanoo Annan jutussa.

Lue myös: Näin pääset eron jälkeen eteenpäin – lue tunneterapeutin 10 vinkkiä!

Saimi Hoyer

Tällä hetkellä Saimi elää sinkkuna.

”En hae uutta parisuhdetta juuri nyt. Kumppani löytyy, jos on löytyäkseen. Jos ei löydy, sekin on ok”, Saimi sanoo Annassa.

Deittisovellukset hän jättää suosiolla muille.

”Ei tulisi pieneen mieleenikään mennä Tinderiin! Uskon tosi paljon kohtaloon ja oikeisiin kohtaamisiin”, Saimi sanoo jutussa.

Eron jälkeinen yksinäisyys ei ole ollut missään vaiheessa pelottavaa.

”Olen ainoa lapsi ja tottunut olemaan paljon yksin. Niin oli mallivuosinakin. Sosiaalisuudestani huolimatta olen myös introvertti. Viihdyn hyvin myös omissa oloissani ja välillä matkustelenkin yksin”, Saimi sanoo Annassa.

Lue Annan koko juttu: Saimi Hoyerin uusi elämä sinkkuäitinä: ”Olen oivaltanut, että olen ihan hyvä tyyppi”

Kommentoi

Kommentoi juttua: Eronnut Saimi Hoyer Annassa: ”Ei tulisi pieneen mieleenikään mennä Tinderiin!”

Totaaliyh

Yksinhuoltaja vai yhteishuoltaja? Ero on suuri, kummasta olikaan lopulta kyse?

Sinun täytyy kommentoidaksesi.