Victoria ja Silvia

Prinsessa Victorian ja kuningatar Silvian suhteesta tiedetään vain vähän – Anna-lehti spekuloi, millainen äidin ja tyttären suhde oikeasti on

Vaikka Victoria ja Silvia on nähty julkisuudessa yhdessä jo prinsessan syntymästä lähtien, heidän suhteestaan tiedetään yllättävän vähän. Anna-lehti pohtii, millainen tuki ja esimerkki Silvia on ollut Victorialle.  

Tulevan ammattinsa vuoksi Ruotsin kruununprinsessa Victoria, 42, on ollut jo nuoresta asti erityisen paljon isänsä, kuningas Kaarle Kustaan, 74, hoteissa. Ehkä siitä syystä julkisuudessa paljon vähemmälle huomiolle on jäänyt prinsessan suhde äitiinsä Silviaan, 76.

Tietoa Victorian ja Silvian suhteesta on saatavilla vain vähän. Millainen on äidin ja tyttären suhde on? Anna-lehti spekuloi.

Lue myös: Anna: Nämä 3 asiaa prinsessa Victoria tekee eri tavalla kuin vanhempansa

Prinsessa Victoria haluaa elää erilaista elämää kuin vanhempansa

Kuningasperheen lapset ovat kertoneet Silvia-äidin olleen se iloinen ja hauska vanhempi. Se, joka muistutti, että kultaisessa häkissäkin on mahdollista elää.

Ehkä juuri äidin ansiosta Victoriasta uhkuu hellyyttä, uteliaisuutta ja huumorintajua, Anna-lehti pohtii. Prinsessa Victoria on tehnyt selväksi, että hän haluaa viettää perheensä kanssa enemmän aikaa ja elää toisenlaista elämää kuin hänen vanhempansa aikoinaan elivät.

On kuitenkin selvää, että vaikka sitä ei ole ulospäin näytetty, pohjoisessa ihanneperheessäkin on riidelty. Lujaa.

Victorian suhde puolisoonsa Danieliin ja prinssi Carl Philipin rakkaus tosi-tv-tähtenä tunnettuun Sofiaan ovat varmasti aiheuttaneet monia keskusteluja kuninkaallisessa perheessä. Kuningas Kaarle Kustaa itsekin on aiheuttanut kriisin perheessä suhdekohullaan.

Työn tekemisen malli tuli kotoa

Silvia on myös saattanut opettaa Victorialle työn tekemisen mallin kuin huomaamattaan. Aikoinaan tullessaan nuorena kuningattarena hoviin Silvia herätti hämmennystä pyytämällä työhuoneeseensa oman kirjoituskoneen. Hän aikoi pitää itse huolen kirjeenvaihdostaan.

Myös Victorialle ihan oikeat työpäivät kuuluvat normaaliin arkeen. Hän on myöntänyt useissa haastatteluissaan olevansa hyvin kunnianhimoinen ja haluavansa hoitaa kaikki tehtävänsä ja edustustilaisuutensa mahdollisimman hyvin.

Ainaisiin edustustilaisuuksiin liittyvät myös ulkonäköpaineet. Victoria haluaa olla äitinsä tavoin aina tiptop. Voi vain arvailla, minkä verran ulkonäöstään tarkka Silvia on vaikuttanut Victorian minäkuvan kypsymiseen, Anna-lehti pohtii.

Prinsessan tyylitajua on kehuttu, samoin hänen tapaansa pukeutua pröystäilemättömästi ketjuliikkeiden mekkoihin. Silvia-äiti on säästänyt vaatteitaan vuosien varrelta ja lainaa niitä mielellään tyttärelleen edustustilaisuuksiin.

Kun faktatietoa on vähän, turvaudutaan someen

Kun faktatietoa on kovin niukalti, keittiöpsykologit joutuvat tutkimaan kuninkaallisten välisiä suhteita ja välejä toisilla tavoilla, Anna-lehti kirjoittaa. Kun seuraa silmä kovana nykyhetkeä, elävää kuvaa, Instagram-videoita, Youtubea, näkee pienoisen näyttelemisen takana oikeita ihmisiä. Edustuskuvat eivät ole enää pelkkiä edustuskuvia.

Victoria-tyttären hymy on yhä hänen äitinsä hymyä leveämpi. Hänen suhteensa tuleviin alamaisiinsa ja muihin ihmisiin on vilpittömämpi ja aidompi kuin isänsä. Victorian kiinnostus tavallisia ihmisiä kohtaan huokuu hänestä myös edustustilaisuuksissa.

Lue myös Annan juttu: Miksi prinsessa Victorian ja kuningatar Silvian suhteesta tiedetään niin vähän?

Avainsanat

Keskustelu

Kommentoi juttua: Prinsessa Victorian ja kuningatar Silvian suhteesta tiedetään vain vähän – Anna-lehti spekuloi, millainen äidin ja tyttären suhde oikeasti on

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X